top of page

waar wij om geven.

Alle kleine beetjes helpen! Daar zijn wij bij justalittlecabin rotsvast van overtuigd. Van de cabane zelf tot het beddengoed, de matras, het meubilair, de verzorgingsproducten tot de inhoud van de ontbijtbox. Elke keuze hebben wij opnieuw heel bewust vanuit een bepaalde visie voor een betere wereld gemaakt. Zo kan je hier guilt-free genieten van de natuur en van elkaar.

weekendje weg en slaap zacht

Yumeko

Duurzaam en van de hoogste kwaliteit.

Lekker slapen is bij justalittlecabin onze allergrootste prioriteit. Als we al slapend dan ook nog eens kunnen zorg dragen voor onze omgeving, zijn we al helemaal verkocht. Yumeko levert het zachtste beddengoed en badgoed gemaakt van eerlijke materialen. Dit doen ze met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier. Yumeko kiest net als justalittlecabin voor natuurlijke materialen.

Ohja... en de matrassen liggen hemels! 

Ray.care

Lichaamsverzorging goed voor je huid, je gezondheid & onze planeet.

Bij justalittlecabin komt je huid, net als jij, niets tekort. Tijdens een heerlijk warme douche kan je deze natuurlijke producten van topkwaliteit uitproberen. Alle Ray producten zijn vegan, cruelty-free, natuurlijk en biologisch afbreekbaar binnen 28 dagen. Ideaal om zorgeloos mee de natuur in te gaan!

tortiga cabane aan vijver

Bar sajet

Ontbijt/Koffie/lunchbar & soul store!

Een rasechte foodie en een creatieve duizendpoot die samen een heerlijke lunchbar uitbaten, op een steenworp van de cabin? En of wij in de wolken zijn met deze samenwerking! Bij onze eerste kennismaking met de uitbaters van Bar Sajet, was het al gauw duidelijk dat onze neuzen in dezelfde richting stonden. Seizoensgebonden ingrediënten met een zo kort mogelijke keten en zo verpakkingsvrij mogelijk te werk gaan, al kost dat van beide partijen wat meer moeite. Het resultaat? Een lichtroze box vol lekkers om met z'n twee van te genieten!

mooi en verzorgd in de cabin

Tortiga

Nature is always close.

Voor onze cabane zelf vonden we ons ding bij Tortiga. Zij werken voornamelijk met eco-gecertificeerde materialen en hechten belang aan circulaire architectuur. Ook onze cabane had al een vorig leven, maar werd helemaal ontmanteld en opgeknapt. Of wat je met knappe materialen allemaal kan... No more waste!

_MG_0692.jpg
bottom of page