top of page

enkele vragen beantwoord.

Waar is de cabin gelegen?

 Justalittlecabin is gelegen in het centrum van ons land, tussen Geraardsbergen en Ninove. Aan de voet van de Vlaamse Ardennen en tegelijk vlakbij het Pajottenland. Op 35 minuten rijden vanuit Gent en 40 minuten rijden vanuit Brussel. Na boeking ontvang je de exacte locatie met een uitgebreide uitleg over hoe je ons kan bereiken. 
 

Is de cabin toegankelijk met de wagen?

Ja. Er is plaats om de wagen te parkeren op onze oprit.

Nog een 100-tal meter wandelen door de mooie voortuin en je bent er. 
 

Met hoeveel mensen kan je verblijven in de cabin? 

Justalittlecabin is geschikt voor twee personen.

Om de rust van de paarden en andere dieren rondom te garanderen, zijn huisdieren helaas niet toegestaan. 

Hoeveel justalittlecabins staan er op het domein?

Er is er maar één! Naast onze eigen woning, gelegen op enkele tientallen meters van de cabin,
staat hier dus niets anders in de buurt. Ideaal voor romantische zielen die echt wel even met z'n twee willen zijn.

Hoe is het sanitair voorzien in de justalittlecabin? 

Er is een toilet die gewoon doorspoelt op de normale manier en
een regendouche met heerlijk warm (en zelfs heet!) water. 

 

Wat valt daar te ontdekken? 

In ons kleine dorp bevinden zich heel wat wandelroutes door bossen en natuurgebieden. Die vertrekken gewoon van aan de cabin. Zie je het liever wat grootser? Vlabij vind je de muur van Geraardsbergen, de Gavers, Neigembos in Ninove, de Wellemeersen in Denderleeuw, het park van Breivelde in Zottegem of het Raspaillebos in Geraardsbergen. Wij adviseren jullie met veel plezier!
 

Wat kunnen we daar doen? 

Eerst en vooral, slow down. Dat kan door gewoon wat rond de cabin te vertoeven en een boek te lezen. Maar je kan hier ook de mooiste wandelingen maken of wat door de Vlaamse Ardennen fietsen. Wie het liever wat actiever heeft, kan zich uitleven door te kajakken op de Dender of te zwemmen aan de Gavers. Of misschien wil je je wel wagen aan het parcours van de ronde van Vlaanderen? Wij stippelden alvast de mooiste wandel- en fietsroutes uit voor onze gasten, inclusief jammie tussenstopjes.
 

Wanneer is de check in en check out? 

Check in vanaf 15u PM. Check out tot 11u AM. 
 

Hoe kan ik reserveren?

We werken met een automatisch boekingssysteem zodat je met enkele kliks jouw verblijf kan reserveren.
Ga naar 'reserveren', selecteer de gewenste check-in en check-out data, vul je gegevens in, kies uit met welke extra's we jou kunnen plezieren en vervolledig je betaling veilig en online.

Wens je op een andere manier te boeken of te betalen? Geen probleem. Contacteer ons via onderstaand contactformulier of rechtstreeks via justalittlecabin@outlook.com en wij sturen jou alle nodige info op.
 

Wat bij annulatie?

Annuleren kan met volledige terugbetaling tot 30 dagen voor aankomst. Bij annulatie tussen de 30 en 15 dagen voor aankomst rekenen we een vergoeding aan van 50 euro. Bij annuleringen minder dan 15 dagen voor aankomst, kan er niet meer terugbetaald worden.
 

Kan ik een justalittlecabin cadeau doen?

Zeker en vast! Beleveniscadeau's blijven de allerbeste, toch? Klik bovenaan de website op 'cadeaubon' en vul het formulier in. Je zal een betaallink en een  gepersonaliseerde cadeaubon in pdf-formaat ontvangen. De 'discount code' geef je gewoon in bij het uitchecken en het bedrag wordt in mindering gebracht. 

Dankjewel voor je berichtje!

Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

just a little cabin omgeving
bottom of page